Moksha Yoga Bemutatkozó

A Moksha Yoga Club egy egyedülálló hangulatú, családias légkörű közösségi tér, mely egyszerre ad helyet azoknak, akik jógázni kívánnak, akik testi-lelki egyensúlyukat szeretnék biztosítani, akik elmélyülésre vagy felszabadulásra vágynak és azoknak is, akik egy baráti és kellemes közegben szeretnének maguk is egy közösség részévé válni.

Örömmel és elégedettséggel tölt el minket, milyen lelkesedéssel, élményekkel telítődve távoznak vendégeink. Tudjuk, mennyire fontos hogy jógaoktatóink és tanáraink kiegyensúlyozott nyugodt környezetben, lélekkel és szívvel oktassák a jóga több fajtáját, tartsák meditációs vagy közösségi foglalkozásainkat.

Miért minket válassz?

  • Baráti légkör, közös teázás az órák után
  • Szakmailag felkészült és figyelmes tanárok, változatos órák
  • Jóga és masszázs egy helyen
  • Ingyenes törölköző és matrac használat
  • Rendszeres workshopok és akciók

CSALÁDIAS
HANGULAT

100%

'Jógaközpontunkban mindig mosollyal fogadunk és néhány látogatás után már biztosan neveden is szólítunk.'

SZAKMAI
FELKÉSZÜLTSÉG

100%

'Tanáraink barátságosak, közvetlenek és felkészülten felelnek minden jógával és helyes életmóddal kapcsolatos kérdésre.'

Ismerd Meg Jógaoktatóinkat

BARÁTSÁGOS
ÓRADÍJAK

100%

'Bármilyen gyakran is jönnél hozzánk, biztosan megtalálod a neked megfelelő kedvezményes bérlet konstrukciót.'

Ismerd Meg Béreinket

Jógaközpontunkban mindig mosollyal fogadunk és néhány látogatás után már biztosan neveden is szólítunk.
Büszkék vagyunk rá hogy tanáraink barátságosak, közvetlenek és nagy tudású szakértői szakmájuknak, és felkészülten felelnek minden jógával és helyes életmóddal kapcsolatos kérdésre. Szintúgy hisszük, hogy mindenkinek van egy „jóga ösvénye”, legyen az nő vagy férfi, idős vagy fiatal, kövér vagy sovány, hogy sok hiteles útja van a jógának, melyek mind elismerést érdemelnek. Jóllehet oktatóink kiváló képzettsége szükséges, elengedhetetlen hogy megtartsák egyéni stílusukat, szemléletüket, kreativitásukat.

Moksha Yoga Alapítók

Gesztelyi Nagy GyörgyAlapító, ügyvezető

Hiszünk a társadalom értékességében, abban, hogy szerves részét képezhetjük a budapesti és Magyar jógaközösségeknek, s mindenen túl kiemelt célunk, hogy közösséget kovácsoljunk vendégeinkből.

Email: gyorgy.gesztelyi@mokshayoga.hu

Tóth EszterAlapító, jóga oktató

Célunk, hogy minél több embernek megmutathassuk hogyan képesek magukat gyógyítani, életüket gazdagabbá és boldogabbá tenni ennek a nagyszerű, több ezer éves filozófiának a segítségével.

Email: eszter.toth@mokshayoga.hu

A MOKSHA YOGA CLUB A TE KLUBODA MOKSHA YOGA CLUB ÉRTED VAN