Jóga oktatóink

Barta AngélaJóga oktató

Fekete BlankaJóga oktató

Célom a jóga valódi szellemiségének átadása, e csodás világ elérhetővé tétele annak minden pozitív hatásával együtt a lehető legszélesebb körben. Hiszek abban, hogy a jóga nem fizikai adottságainkról, mint inkább saját belső utazásunkról szól. Nem hajlékonyság vagy akrobata mutatványok rendszere, hanem egy olyan ösvény, mely elvezet minket a nyugalom és kiegyensúlyozottság birodalmába, ahol megélhetjük a jelen pillanatot életünk minden területén.

Halmos CsengeJóga oktató

Napi gyakorlóként és tanítványként osztom meg veletek az ashtanga vinyasa jóga alapjait. Ez a gyakorlás mindenkinek azt adja, amire szüksége van. Ha kötött vagy rugalmasságot, ha gyenge vagy erőt. Elsőre lehet, hogy ijesztő, de kitartó gyakorlással csodákra lehetsz képes. Nekem és a hozzám hasonlóan szuperenergikus lelkeknek, ez a jógairányzat nagyszerű módja az elme és a gondolatok megzabolázásának, az állandó teljesítménykészerről való leszokásnak, a tiszteletnek, az alázatnak és a szeretet elsajátításának saját magunkkal szemben. A sorozat kötött, de a gyakorlás minden nap más és más a tested és az elméd aktuális állapotától függően. A gyakorlást Sri K Patthabi Jois tradícióját követve végezzük.
Practice and all is coming! (Slowly-slowly. ☺ )

Kósa ZoéJóga oktató

A jóga jóval több, mint testmozgás. A test csak a kiinduló pont, átmozgatása kihat a lélekre és a szellemre: előbbi kiegyensúlyozott és derűs lesz, utóbbi tiszta és nyugodt, mint egy tó csendes időben. Óráimon a jelenlét a legfontosabb: beleereszkedünk egy-egy mozdulatba, és teljes figyelemmel vagyunk benne, míg fölszabadul a mostba zárt öröm. Mert minden egyes pillanatba örömök vannak belezárva, megtanuljuk kiszabadítani őket.

Páter-Részeg TündeJóga oktató

Kezdetben a jóga számomra csak egy kikapcsolódás volt, mostanra már életformává vált. Gyógytornászként nagyon fontos számomra a holisztikus szemléletben való gondolkodás, hiszen fejlődni csak úgy lehet, ha kellő figyelmet fordítunk a fizikai, lelki és mentális síkra egyaránt. Tapasztalataim szerint a jóga magában foglalja mindezeket, így válik többé, mint egy egyszerű testgyakorlás. Az ashtanga jóga mindennapos gyakorlójaként, óráimon is a dinamikus, erőteljesebb irányzatok szépségeivel szeretném megismertetni a jóga gyakorlókat.

Szelle ViktóriaJóga oktató

Közel nyolc éve, hogy hivatásommá vált segíteni rávezetni az embereket, hogy rátaláljanak külső-belső harmóniájuk megélésér, mint főállású jógaoktató, és mint Életmódtanácsadó és terapeuta természetgyógyász. Nemcsak abban a 1.5 órában jógázunk, hanem az akkor megszerzett “tudást”, tapasztalatokat kivisszük az életbe, beintegráljuk a mindennapjainkba, cselekedeteinkbe. Itt kezdődik az igazi Jóga, ahogy lelépünk a szőnyegről. Ahogy beszélünk, lélegzünk, dolgozunk, házimunkát végzünk, nevelünk, szeretünk, megéljük önmagunkat…

Szemerszki TímeaJóga oktató

1998-ban ismerkedtem meg a Jóga a mindennapi életben rendszerével. Azóta folyamatosan gyakorlok és képezem magam a jóga rendszerén belül, kipróbáltam többféle irányzatot, végül az autentikus gyökerekhez visszatérve találtam meg a saját utam.

Tóth EszterJóga oktató

Célom, a legtöbb jóga oktatóhoz hasonlóan az, hogy minél több embernek megmutathassam, hogyan képesek magukat gyógyítani, életüket gazdagabbá és boldogabbá tenni ennek a nagyszerű, több ezer éves filozófiának a segítségével.